fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zpřístupnili jsme novou platební metodu – ThePay

0

V rámci zkvalitňování našich služeb, u nás můžete nově využít k uhrazení objednávky platební metodu prostřednictvím platební brány ThePay. Dosud jsme využívali platební bránu od společnosti KB Smartpay, kterou opouštíme a nově jsme ji nahradili právě službou ThePay. Takže po rychlejším zpracování příchozích plateb díky FIO bance nabízíme další zrychlení objednávkového procesu. Uhradit platbu pomocí ThePay můžete jak u nových objednávek, tak i u prodlužování služeb.

 

Co umí ThePay?

ThePay je bezpečný platební systém, který spojuje dohromady všechny nejpoužívanější platební metody na českém trhu. Od nejoblíbenějších plateb kartou až po stále více oblíbenější platební tlačítka.

Zdroj ThePay.cz

Zatím jsme aktivovali pouze proces platební karty. Ostatní platební metody – platba převodem – bude nasazena v nejbližších dnech.

 

Uložení platební metody

Pomocí platební brány ThePay si můžete snadno uložit Vaši platební metodu a v případě opakování a nebo více plateb, můžete snadno využít právě toto uložení platební metody. Usnadní Vám to placení více objednávek a opakování plateb.

 

Opakované platby

V případě, že budete souhlasit a tuto volbu si nastavíte, tak můžete pomocí platební brány ThePay využít možností opakování plateb. Tato metoda periodicky dokáže automaticky zaplatit nastavenou částku. Typicky ji lze využít při periodickém prodlužování objednaných služeb – prodloužení hostingu, prodloužení domény. Nastavíte si opakování platby (něco, jako v internetovém bankovnictví trvalý příkaz) a v budoucnu se nemusíte více starat o tyto opakující se platby.

 

Je to bezpečné?

Bezpečnost je podle ThePay to nejdůležitější, na co se zaměřují. Však jde taky o peníze!

Samozřejmostí jsou SSL certifikáty od ověřené autority, umístění serverů v nejlepším data centru TTC v ČR se standardy TIER3, nespočet kontrolních mechanizmů a dohled samotné ČNB nad celým systémem.

Licenci pro platební styk od ČNB vlastní ThePay již od roku 2011. Veškeré vklady klientů jsou ze zákona pojištěny až do částky 100 000 EUR pro každého klienta. Z těchto důvodů jsme si mimo jiné vybrali právě tuto společnost pro poskytování platební brány, protože víme, že převod finančních prostředků našich klientů jsou důležité pro nás i pro ThePay.

 

Jaké platební metody nabízíme?

Aktuálně u nás můžete využít tyto platební metody:

  • Kreditní systém
  • Platební brána PayPal
  • Bankovním převodem
  • Platba kartou

Ukázka sumarizace objednávky s možností úhrady:

Detailní popis úhrady služeb naleznete v naší znalostní bází v odkazu Jak mohu provést úhradu faktury?

Jaké platební metody na internetu preferujete?

Zajímá nás jaké platební služby na internetu používáte. Platíte bankovním převodem? Platební kartou nebo Paypalem? Jakou banku pro platební převod používáte?

 

Chci to vyzkoušet!

Není nic jednoduššího, než objednat naše služby přímo na našem webu Gigaserver.cz 🙂

Můžete využít naší akční nabídky na .cz doménu za 49,- bez DPH k tarifu „Online“. 

Všechny probíhající akční nabídky naleznete na našem webu v sekci domény.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *