fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Získejte od nás tři stovky na naše služby a soutěžte o vstupenky do kina – prodlouženo do 19. prosince 2021

3

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vám v tomto článku znovu připomněli právě probíhající soutěž, ve které máte možnost získat tři sta korunový poukaz na služby od GIGASERVER.CZ a navíc je zde velká šance získat vstupenky do multikina Cinestar.

O této soutěži jsme Vám psali v článku Založte si mojeID a získejte od nás odměnu! V tomto článku naleznete kompletní pravidla soutěže a kompletní návod, jako mojeID založit. Na základě Vašich žádosti, které jste nám zaslali, celou akci prodlužujeme do 19. prosince 2021, kdy do tohoto data je nutné napojit kontakt v MojeID na NIA.

300,- Kč poukaz na prodloužení i registraci nové služby!

Ano čtete správně. Za každý ověřený kontakt u MojeID získáte poukaz na tři sta korun, který můžete použít jak na prodloužení stávajících služeb, tak i na registraci nových. Typicky jej můžete použít na prodloužení domény, hostingu a nebo na novou objednávku.

Kompletní nabídku našich služeb naleznete na webu www.gigaserver.cz

Co mohu vyhrát?

Každý den slosujeme všechny .CZ domény, které jako registrátor spravujeme a mají ověřeného držitele v MojeID, (napojený kontakt na NIA), kdy výherce má možnost získat každý den dvě vstupenky do multikina Cinestar. Držitel ověřeného kontaktu v MojeID se účastní slosování každý den po dobu soutěže a může získat výhru opakovaně. Čím více domén u GIGASERVER.CZ s ověřeným kontaktem v MojeID tím, je vyšší šance na výhru.

Nemáte registrovanou doménu .CZ u GIGASERVER.CZ?

To určitě nevadí! Pokud máte registrovanou doménu u jiného registrátora, můžete ji ZDARMA převést pod naši správu, získat bonus tři sta korun a soutěžit každý den o vstupenky do kina. Stačí provést převod domény prostřednictvím našeho objednávkového formuláře na adrese https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen

V případě, že nemáte registrovanou dosud žádnou doménu .CZ můžete si ji u nás registrovat za cenu 159,- Kč bez DPH. Registraci provedete v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen

Losujeme každý den!

Šance na výhru se zvyšuje úměrně s počtem domén, které u nás zákazník má a které jsou „napojeny“ na kontakt, který je ověřen u MojeID. Pokud si uživatel registruje nebo převede na ověřený kontakt další domény .CZ tak se výhry šance několikanásobně zvyšuje, protože ověřených uživatelů máme několik desítek a šance na vylosování je tak velká. Již ze seznamu výherců je viditelné, že v soutěži byli vylosování opakovaně.

Konečný seznam výherců vstupenek do multikina je v našem článku – Máme pro Vás Vyhodnocení soutěže s MojeID.

Pravidla soutěže o vstupenky do multikina a odměnu pro každého ověřeného uživatele v MojeID nalezneze zde.

 

  1. […] jak jste se mohli dočíst na našem blogu nebo na našich sociálních sítích, od 19. listopadu 2021 do 19. prosince 2021 jste s námi soutěžili o poukazy na naše služby a každý den o dvě vstupenky do kina. Informovali jsme Vás o tom v našich několika článcích, které jsme publikovali – například v článku z 19. listopadu 2021 s názvem Založte si mojeID a získejte od nás odměnu nebo v článku z 22. listopadu 2021 s názvem Získejte od nás tři stovky na naše služby a soutěžte o vstupenky do kina – prodlouženo do 19. prosince 2021 nebo v posledním námi publikovaném článku na toto téma ze 7. prosince 2021 s názvem Získejte od nás tři stovky na naše služby a soutěžte o vstu… […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *