fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

soutěž .CZ doménou končí již zítra 16. prosince 2012

0

Již pouze dva dny máte čas na účast v naší soutěži s .CZ doménou – soutěž končí v neděli 16. prosince 2012! Zbývá nám rozdat 20 vstupenek do multikina a poslední Iphone 5. Pro účast v soutěži stačí registrovat novou nebo prodloužit stávající .CZ doménu za akční cenu 125 Kč bez DPH (150 Kč včetně DPH) na 1 rok – informace o soutěži naleznete na adrese www.gigaserver.cz/vyhrajte-iphone-5-nebo-vstupenky-do-multikina-s-cz-domenou/

V případě, že o víkendu provedete objednávku nové registrace nebo prodloužení domény .CZ domény a provedete úhradu tak abychom platbu ještě o víkendu obdrželi – zvýšíte tak své šance minimálně při denním losování o vstupenky do Multikina!

Platbu je však nutné provést co nejdříve po objednávce on-line platební kartou nebo prostřednictvím Paypalu v platebním systému na adrese https://platby.gigaserver.cz V platebním systému je možné uhradit ihned platbu také přes platební tlačítko Ekonta. popř. je možné provést bankovní převod, který v rámci Fio Banky funguje 24 hodin denně i o víkendu.

Přejeme Vám hodně štěstí v závěru naší soutěže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *