fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Rozdáváme vstupenky do multikina Cinestar

0

Pro všechny naše klienty máme dobrou zprávu. Od dnešního dne 23. června 2022 do středy 29. června každý den soutěžíme o dvě vstupenky do multikina Cinestar.

Číslo výzvy k platbě nebo fakturace jako „los“ pro účast v soutěží
Abyste s námi mohli soutěži potřebujete los v podobě čísla výzvy k platbě nebo číslo fakturace, prostřednictvím které jste hradili naše služby v roce 2021 či v roce 2022.. Číslo dokladu naleznete například v našem zákaznickém rozhraní na adrese https://admin.gigaserver.cz v sekci fakturace a platby. S jedním losem se můžete zúčastnit vždy pouze jednou. Výzva k platbě, kterou jste uhradili a na základě této výzvy k platbě byl vystaven daňový doklad se bere jako jeden los (můžete si však vybrat zda se soutěže zúčastníte s výzvou k platbě nebo s vystavenou fakturací).

Jak se můžete soutěže zúčastnit?
Koukněte na naše sociální sítě např. Facebooku https://www.facebook.com/gigaserver/ Twitteru https://twitter.com/GIGASERVERCZ nebo Instagramu https://www.instagram.com/gigaservercz/ najděte náš dnešní příspěvěk o tom jak rozdáváme našim klientům vstupenky do multikina Cinestar a napište do komentáře číslo výzvy k platbě nebo číslo fakturace, kterou jste v roce 2021 či v roce 2022 hradili. Do komentáře napište s jakou osobou do kina společně zajdete. Každý den Vás zařadíme do slosování a nejpozději den následující vyhlásíme vítěze vstupenek do Cinestaru. Soutěže se tak můžete zúčastnit každý den, vždy je však třeba použit jedinečný los což představuje číslo výzvy k platbě nebo číslo fakturace. Výherce kontaktujeme prostřednictvím zprávy na sociálních sítích a pouze si ověříme pro jakou službu byla výzva k platbě nebo daňový doklad vystaven.

Do kdy soutěž probíhá?
Hrajeme každý den o dvě vstupenky do multikina Cinestar každý den. Soutěž probíhá od dnešního dne 23. června 2022 do středy 29. června 2022. Platnost voucheru, který následně proměníte za vstupenky do multikina je do 30. června 2022. Do tohoto data musíte voucher na vstupenky uplatit na stránkách www.cinestar.cz, kde při platbě vyberete uplatnit voucher.

Co kdy nemám aktuálně žádný los k dispozici?
Pokud se chcete soutěže zúčastnit a žádný los nemáte k dispozici, můžete si vygenerovat v našem platebním rozhraní výzvu k platbě pro úhradu naších služeb na další období. Jakmile bude výzva k platbě uhrazena tak ji můžete použít pro účast v soutěži. Nebo si na našich stránkách www.gigaserver.cz můžete objednat novou službu, například registraci nové .EU domény za 99,- Kč bez DPH či hostingový tarif Smart za 84,- Kč bez DPH za rok. Jakmile budete mít novou službu uhrazenou tak se můžete zúčastnit naší soutěže.

A jdeme soutěžit!
Zastavte se na našem Facebooku https://www.facebook.com/gigaserver/ Twitteru https://twitter.com/GIGASERVERCZ nebo Instagramu https://www.instagram.com/gigaservercz/ a začněte soutěžit. Přejeme Vám hodně štěstí a hodně zážitků v multikině Cinestar.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *