fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

registrujte si .LV doménu se slevou 79 %

0

Dnes Vám přinášíme slevu na netradiční doménu, ale pokud podnikáte v Lotyšsku či v Pobaltí, nebo se k tomu teprve chystáte, je .LV doména tou pravou volbou pro Vaše podnikání či Váš projekt. LV doména je internetová národní doména nejvyššího řádu pro Lotyšsko, která funguje od roku 1993. Správcem domény je organizace NIC.lv která registr .LV domén spravuje a administruje.

.LV doménu si může registrovat jakákoli fyzická nebo právnická osoba. Běžná cena domény je 1.199,- Kč bez DPH. Aktuálně při použití kódu LV-ZA-249 v našem objednávkovém formuláři, můžete získat registraci domény se slevou 79 %, tzn. cena za registraci je poté 249,- Kč bez DPH.

Jaké znaky může doména obsahovat, kolik může mít znaků a co obnáší registrace .LV domény? Koukněte na naše TLD info právě k .LV doméně https://www.gigaserver.cz/domeny/koncovky-domen/lv-domena kde naleznete podrobné informace právě k registraci .LV domény.

Slevový kód LV-ZA-249 je platný do 10. července 2022 a můžete ho využít v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen

V případě, že byste se ohledně registrace domén chtěli na cokoliv zeptat, kontaktujte naši zákaznickou podporu, kde Vám rádi poradíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *