fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Poslední šance na zvýhodněnou cenu na registraci .EU domény

0

Vážení zákazníci,

do dnešních 23:50 hodin máte poslední šanci na registraci .EU  doménu za zvýhodněnou cenu. O zvýhodnění jsme Vás informovali v našem článku Zvýhodněná cena .EU domény s registrací na 10 let je opět zde!

Jediné, co pro to můžete udělat je vyplnit v objednávkovém formuláři slevový kód EU-NA-10-LET abyste mohli získat  .EU doménu za cenu 269,- Kč bez DPH na 10 let v případě nové registrace.

.EU doména v akci

Registraci .EU domény na 10 let  Vám nabízíme za 269,- Kč bez DPH. Cena je platná při registraci nové domény na 10 let. Prodloužení je pak zpoplatněno dle našeho standardního ceníku domén.

 

Slevový kupón pro .EU doménu

EU-NA-10-LET

Kupón použijte v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen

Objednávka

Proces objednávky je stejný, jako u klasické objednávky domény. Objednávku je možné provést na adrese https://bit.ly/objednavka-EU-domeny-zde. Zvolíte si Vámi vybranou .eu doménu a období nastavíte na 10 let:

Vložíte výše uvedený slevový kupón: EU-NA-10-LET a kliknete na aplikovat.

Cena v košíku se Vám automaticky sníží na akčních 269,- bez DPH

 

Podmínky akce

Podmínkou je, aby platba za zálohovou fakturu byla připsána na náš účet nejpozději do 10.12.2020 do 23:50. Doporučujeme úhradu pomocí platební karty, nebo převodem z banky FIO, případně můžete použít platební metodu PayPal či okamžitou platbu (jaké banky okamžitou platbu podporují jsme psali v našem článku).

 

PS: Sledujte náš Facebook a Twitter, aby Vám neunikly další plánované akce a novinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *