fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Poslední šance na zvýhodněnou cenu na registraci .EU a .SK domény

0

Vážení zákazníci,

do dnešních 23:50 hodin máte poslední šanci na registraci .eu a .sk domény za zvýhodněnou cenu. A zvýhodnění jsme Vás informovali v našem článku Registujte domény se slevou .SK doménu za 94,- Kč a .EU doménu za 23,- Kč – platí do 24. ledna 2020

Jediné, co pro to můžete udělat je vyplnit v objednávkovém formuláři slevový kód SK-za-94 abyste mohli získat .SK doménu za cenu 94,- Kč bez DPH na první rok registrace nebo slevový kód EU-za-23 abyste mohli získat .EU doménu za cenu 23,- Kč bez DPH na první rok registrace domény.

 

.SK doména v akci

Registr .SK domén oslavuje registrovaných 400 000 .SK v registru domén a my oslavujeme také. V souvislosti s tímto jsme připravili tuto akční cenu pro .SK doménu za zvýhodněnou cenu.
.SK domény, které si nás registrujete jsou automaticky chráněny technologií DNNSEC proti zneužití – přečtěte si o tom v našem článku z minulého týdne.

DNNSEC Vám aktivujeme automaticky a zdarma po registraci domény. Stačí aby doména využívala naše DNS záznamy.

.SK doménu Vám nabízíme za 94,- Kč bez DPH. Cena je platná při registraci nové domény na prvních 12 měsíců. Prodloužení je pak zpoplatněno dle našeho standardního ceníku domén.

 

Slevový kupón pro .SK doménu

SK-ZA-94

Kupón použijte v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/hosting-a-domeny/objednavka-sluzeb/

 

.EU doména v akci

.EU doménu Vám nabízíme za 23,- Kč bez DPH. Cena je platná při registraci nové domény na prvních 12 měsíců. Prodloužení je pak zpoplatněno dle našeho standardního ceníku domén.

 

Slevový kupón pro .EU doménu

EU-ZA-23

Kupón použijte v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/hosting-a-domeny/objednavka-sluzeb/

 

Podmínky akce

Podmínkou je, aby platba za zálohovou fakturu byla připsána na náš účet nejpozději do 24.1.2020 do 23:50. Doporučujeme úhradu pomocí platební karty, nebo převodem z banky FIO, případně můžete použít platební metodu PayPal či okamžitou platbu (jaké banky okamžitou platbu podporují jsme psali v našem článku).

 

PS: Sledujte náš Facebook a Twitter, aby Vám neunikly další plánované akce a novinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *