fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Otestujte si webhosting ZDARMA

0

Máte specifické požadavky na funkčnost webhostingu nebo si chcete prohlédnout pouze naši administraci služeb předtím než si zakoupíte naše služby? Není nic jednoduššího než si otestovat webhosting ZDARMA na naší subdoméně https://vyzkousej.net

Na stránce https://www.vyzkousej.net vyplňte název Vaší nové testovací subdomény, Váš e-mail a Vaše jméno a my Vám do několika minut vygenerujeme přístupové údaje pro testovací přístup pro otestování webhostingu ZDARMA. Můžete si tak po dobu čtrnácti dnů reálně vyzkoušet naše hostingové služby GIGASERVER.CZ, které nabízíme našim zákazníkům.

Po odeslání registrace Vám na e-mail zašleme přístup do administrace testovací subdomény, kam můžete nainstalovat například prostřednictvím automatického instalátoru redakční systém WordPress a vyzkoušet tak během několika minut jeho samotnou instalaci, funkčnost a také jeho správu. V administraci si můžete vygenerovat například SSL certifikát zdarma či můžete zkusit kontaktovat technickou podporu, která je Vám plně k dispozici na telefonu +420 774 151 730, e-mailu info@gigaserver.cz nebo prostřednictvím on-line chatu.

Teprve až po otestování se rozhodnete zda jsou pro Vás naše služby zajímavé. Můžete tak poté objednat naše služby prostřednictvím našich stránek https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen nebo necháte testovací účet zaniknout. Jste s otestováním spokojení a chcete převést data z testovací domény vyzkousej.net na komerční webhosting GIGASERVER.CZ? Stačí kontaktovat naši podporu a data Vám převedeme přímo na webhosting pro Vaši doménu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *