fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nové přihlašování do administrace hostingových služeb GIGASERVER.CZ

3

Vážení zákazníci,

několik měsíců intenzivně naši kolegové z vývoje pracují na přípravě nového systému administrace pro správu plateb a správu našich hostingových služeb. V současné době je vývoj této aplikace ve fázi, že jsme se rozhodli nasadit nový platební modul a správu služeb do jednotného přihlášení z více současných samostatných systémů. Po dokončení migrace tak dojde k tomu, že administrace služeb bude dostupná pouze na adrese https://admin.gigaserver.cz

V souvislosti s tímto dojde v neděli 30. června 2019 cca v 22:00 hodin k odstavení současného platebního rozhraní, které se postupně zmigruje do naší nové administrace. Předpokládáme, že migrace bude dokončena nejpozději do 1. července 2019 do 2:00 hodin.

V rámci této migrace zároveň nasadíme na našich internetových stránkách www.gigaserver.cz nový objednávkový formulář, který Vám umožní mnohem jednodušeji objednávat nové služby. Postupně tak dojde ke změně v systému administrace, objednávkového formuláře, platebního rozhraní, správy služeb a v neposlední řadě nasadíme i novou verzi naší webové stránky www.gigaserver.cz. Novou webovou stránku www.gigaserver.cz nasadíme v následujících týdnech.

Nové rozhraní administrace

Pro vstup do nového rozhraní bude nutné přemigrovat stávající přístupové údaje (ID a heslo) do systému na nové přihlašovací údaje (e-mail a heslo). Poté, co dokončíme migraci, tak se zákazníci nebudou přihlašovat pomocí uživatelského jména, které bylo automaticky generováno, ale za pomocí jejich e-mailové adresy a hesla.

Vygenerování nových přihlašovacích údajů

Pro vygenerování nových přihlašovacích údajů bude potřeba, abyste si na adrese administrace  admin.gigaserver.cz nechali vygenerovat nové údaje. Postupujte prosím následovně:

Vyplníte stávající přihlašovací údaje a v následujícím kroku budete vyzváni k potvrzení kontaktního e-mailu a nebo nastavení nového e-mailu, který budete používat pro přihlašování. Pokud zvolíte nový e-mail, tak Vám pošleme na novou e-mailovou schránku potvrzující zprávu o této změně.

Pokud u nás nyní máte založeno více účtu se stejným e-mailem, tak touto migrací dojde ke sloučení těchto účtů pod jeden hlavní účet. K dokončení tohoto jednotného přihlášení bude třeba ověřit Váš e-mail. Ověřovací kód obdržíte na kontaktní e-mail a přepíšete ho do formuláře.

Tato situace nastane POUZE v případě, že u nás máte založeno více účtů se stejným kontaktním emailem. Uvedené účty si pak v administraci můžete snadno přepnout:

Dále bude potřeba nastavit kontaktní údaje a heslo. Staré přihlašovací údaje budou neplatné.

Po vyplnění a uložení budete automaticky přesměrováni do nové administrace. Pro další přihlašování bude nutné používat pouze e-mailovou adresu a heslo, které jste si zadali při přihlášení do administrace na adrese https://admin.gigaserver.cz – původní údaje pro přihlášení (ID a heslo) již nebude možné použít. Prostřednictvím těchto údajů se do systému již nepřihlásíte.

Přihlášení do administrace

Do nové administrace se nově budete přihlašovat po dokončení migrace a vygenerování nových přístupových údajů na adrese admin.gigaserver.cz

V případě problémů neváhejte kontaktovat naší zákaznickou podporu, která Vám s migrací a nastavením ochotně pomůže 🙂

Kreditní systém

Spolu se změnou v přihlašování a migrací do nové administrace spouštíme od 1.7.2019 kreditní systém. Na kreditní účet Vám budou připisovány případné přeplatky a můžete si rovněž kredit dobít a používat jej pro snadnější prodloužení služeb, či objednání nových.

 

Výzvy k platbám

Další spuštěnou novinkou od 1.7.2019 je změna ve fungování zasílání výzev k platbám. Nyní se budou první den v měsíci generovat souhrnné výzvy k platbě na celý měsíc dopředu. Pokud vám tedy např. nějaká z objednaných služeb expiruje 22.7.2019 a druhá služba expiruje 25.7.2019, tak Vám od nás 1. července 2019 přijde jedna výzva k platbě na obě služby najednou, což Vám zjednoduší úhradu, protože platbu provedete pouze jednou v souhrnné částce. Zároveň si od této změny slibujeme snížení celkové administrativy, protože od nás obdržíte jednu fakturaci oproti několika výzvám a následně vystaveným fakturám.

V následujícím článku vám představíme podrobněji naší administraci a představíme nové i plánované funkce a služby.

 

  1. Gál Gál

    při přihlášení zadám emailovou adresu a následně heslo a napíše mi to
    že je to špatně a nepřihlásím se.Včera jem si dopisoval s vašim poradcem, ale nepomohlo to.

  2. Dobrý den pane Gále,

    bohužel se mi Vaši komunikaci s kolegou nepodařilo dohledat. Pro přihlášení do administrace na https://admin.gigaserver.cz použijte přihlašovací údaje jako jste byl doposud zvyklý – tzn. login a heslo. Poté dojde co nám potvrdíte Vaši e-mailovou adresu prostřednictvím které se budete přihlašovat bude používat pro přihlášení do systému administrace jako login e-mailovou adresu a heslo, které jste si definoval pro přístup do administrace.

    Pokud by se Vám přihlášení přesto nedařilo tak nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese info@gigaserver.cz a odkažte se na tuto komunikaci prostřednictvím našeho blogu. Zároveň však prosím uveďte doménu, kterou u nás používáte abychom mohli situaci prověřit rovnou v našem systému.

    Děkuji za spolupráci a přeji pěkný den.
    Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *