fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

.EU doména za 29,- Kč – pouze 31. prosince 2018

0

Jedinečná akce pro registraci nové .EU domény

Pouze 31. prosince 2018 při registraci nové .EU domény a použití slevové kupónu EUSKOROZDARMA na 1 rok Vám nabízíme zvýhodněnou cenu registrace se slevou 73 % z původní ceny. Cena nové registrace je 29,- Kč bez DPH 21 %.

Čeho se akce týká?

Při nové registraci .EU domény, použití slevového kupónu EUSKOROZDARMA v našem objednávkovém formuláři na www.gigaserver.cz a uhrazení platby nejpozději do půlnoci 31.12.2018 můžete využít akci zvýhodněné ceny .EU domény – 29,- Kč bez DPH na první rok registrace.

.EU doména

Evropská doména nejvyšší úrovně je označena zkratkou EU a je určena pro registraci pro fyzické osoby a firmy působící v Evropské unie. Správcem evropské domény je sdružení EURid, které administruje domény .eu prostřednictvím akreditovaných registrátorů. Naše společnost Seonet Multimedia s.r.o. je akreditovaným registratorem .EU domén.

.EU doména v číslech

Podle statistik, které uvádí přímo EURID je v současné době (3Q 2018) zaregistrováno 3,75mil. eu domén, což samo o sobě pojednává o faktu, že je tato doména velice oblíbená. EURID rovněž uvádí, že ve 3Q 2018 bylo prodlouženo více než 70% registrovaných domén. Jak si .EU doména vedla ve 3Q 2018 můžete zjistit přímo v reportu, který vydává EURID na svých stránkách.

Podmínky akce

Podmínkou uplatnění akční nabídky je připsání platby za zálohovou fakturu do pondělí 31.12.2018 do 23:59 hodin. Doporučujeme úhradu pomocí platební karty, nebo převodem z banky FIO, Raiffeisenbank, případně můžete použít platební metodu PayPal. Objednávky, jejichž platba bude připsána v pozdějších termínech lze realizovat mimo akční cenu.

Akce se nevztahuje na objednávky delší, než 1 rok.

PS: Sledujte náš Facebook a Twitter, aby Vám neunikly další plánované akce a novinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *