fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Chybné přihlášení do WordPress admin rozhraní a admin rozhraní admin.gigaserver.cz při použití antivirového programu Bitdefender Free

0

Vážení klienti,

aktuálně registrujeme komplikace při přihlášení do admin rozhraní redakčního systému WordPress a také admin rozhraní našeho hostingu na adrese https://admin.gigaserver.cz při použití antivirového programu Bitdefender Free. Evidujeme uvedenou chybu u verze Bitdefender Free 1.0.21.250. Přihlášení do administrace nebo hostingu neproběhne nebo končí chybou přihlášení. Zároveň nelze provést ani reset hesla pro přihlášení. Vše nasvědčuje tomu, že antivirový program Bitdefender Free zcela blokuje práci s cookies v prohlížeči. Je tedy velmi pravděpodobné, že komplikace při přihlašování může nastat i v dalších webových aplikacích, které využívají cookies. Přidání webové adresy do výjimek v antivirovém programu nefunguje. Je třeba vypnout funkci Protection Shield v menu nastavení (ozubené kolečko v programu vpravo nahoře) – Protection – Protection Shield nastavit na OFF. Tím však vypnete zcela antivirovou ochranu a Váš počítač a Vaše data tak mohou být ohroženy.

 

Chyba, kterou končí přihlášení do administrace na adrese https://admin.gigaserver.cz – CSRF token mismatch.

 

Uvedenou chybu při přihlašování reportují již i uživatele redakčního systému WordPress po celém světě.

Uvedenou chybu jsme reportovali technické podpoře společnosti Bitdefender. Věříme, že chyba bude odstraněna během několika hodin v následující aktualizaci programu Bitdefender Free. Do doby opravy je nutné vypnout funkci Protection Shield nebo Bitdefender Free zcela odinstalovat a používat jiný antivirový program.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *