fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Provoz e-mailového serveru 3.2.2016 – aktualizace

5
Vážení klienti,
 
od dnešní 11 hodiny je provoz e-mailového serveru stabilnější a bez výrazných komplikací, které jsme evidovali v předchozích dnech. Situace však nicméně není nadále zcela vyřešena. Aktuálně ji analyzujeme s kolegy z Icewarpu a dalšími dodavateli. Vyřešení uvedených komplikací je pro nás maximální prioritou. Sledujte prosím naše sociální sítě – Facebook a Twitter, popř. blog, kde se dozvíte aktuální informace. Děkujeme za pochopení, pěkný den.
  1. Malchar Malchar

    No momentálně to nejede vůbec, ani přes web, ani přes klienta….

  2. Dobrý den Jakube, v případě že Vám služba e-mailového serveru nefunguje tak nás prosím kontaktujte na našich kontaktech technické podpory – e-mailem na info@gigaserver.cz nebo telefonicky na čísle +420 774 151 730. Případně nám zanechte zprávu s Vašim tel. číslem a my se Vám ozveme zpět.

  3. Monika Monika

    Dobrý den, do dnes mi nejde odesílat poštu a stále mi to hlásí: „Chyba serveru: 501 5.7.1 … Sender IP must resolve“ …, co mohu udělat proto, aby mail začal fungovat neboť je pracovní a tedy urgentně potřebuji jeho zprovoznění….PS: maily do schránky chodí, pouze nejdou odesílat

  4. Dobrý den,
    mám zprávy od kolegů, že s Vámi uvedenou chybu dnes vyřešili prostřednictvím naší technické podpory. Pro řešení uvedených chyb, prosím kontaktujte přímo podporu na info@gigaserver.cz nebo nás kontaktujte on-line chatem nebo telefonicky na +420 774 151 730. Je to nejrychlejší způsob jak uvedené vždy vyřešit. Děkujeme za pochopení, pěkný den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *