fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Pozor na Seznam firem, s.r.o.

2

V minulých dnech jste mohli obdržet fakturaci od společnosti Seznam firem s.r.o.  – naše společnost tuto fakturaci rovněž obdržela. Náhled fakturace naleznete zde.

Chtěli bychom Vás prostřednictvím toho příspěvku upozornit, že se jedná o podvodné jednání s cílem vylákat od příjemce fakturace platbu za údajný zápis firmy v internetovém katalogu. Je možné, že jste fakturaci rovněž obdrželi – doporučujeme Vám na ni nijak nereflektovat.

Další zkušenosti můžete nalézt na níže uvedených odkazech:

http://pelmel.info/seznam-firem-sro-www-sf-cz

http://www.bartonstudio.cz/novinky/seznam-firem-s-r-o-nenechte-se-oklamat/

http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/clanky/cerna-listina-nepoctivych-katalogovych-firem/seznam-firem-s.r.o..html

  1. Michaela Růžová Michaela Růžová

    Znepokojivý až zarážející je počet lidí, kteří se domnívají, když jim příjde do schránky nabídka služby, že byli podvedeni. Ano, žijeme ve zvláštní době, ve které fungují poštovní schránky do kterých se zpravidla vkládají dopisy a pak také různá obchodní psaní za účelem oslovování s určitou nabídkou, či službou.O žádný podvod se nejedná, podnikatelé byli osloveni, protože podnikají a nežijí v anonymitě ale ve svých provozovnách a sídlech, které každý dobrý živnostník chce zviditlenit za účelem zvýšení poptávky, s nabídkou zviditlenění na internetu.Nabídka je od slova nabízet, to znamená, že mohu s nabídkou služby souhlasit stejně tak nemusím, což na nabídce, nikoliv faktuře ale návrhu smlouvy je napsáno. Z logiky vychází, že za službu, kterou plním, chci zaplatit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *