BLOG GIGASERVER.CZ

.EU doména zdarma pouze na Gigaserver.cz

Připravili jsme pro Vás opět speciální promo akci. Rozdáme Vám 500 .EU domén zcela zdarma včetně webhostingoveho tarifu na zkoušku!

A jak na to? Stačí si 1. prosince 2010 od 8:00 do 23:59 hodin objednat prostřednictvím našich stránek novou registraci .EU domeny a vybrat si webhostingovy tarif s názvem „.EU PROMO“. Tento testovací webhostingový tarif je pro Vás naprosto zdarma do konce roku 2010 včetně domeny na první rok registrace.

.EU doména zdarma však platí pro prvních 500 objednávek. Na internetových stránkách Gigaserver.cz bude v průběhu dne zobrazován počet domén, které je ještě možné registrovat zdarma v rámci „EU PROMO“ akce.

Po provedení objednávky budou domény registrovány do 24 hodin. Jeden uživatel má možnost registrovat max. 2 .EU domény. Gigaserver.cz si vyhrazuje právo registraci .EU domény v rámci promo akce  odmítnout a objednávku tak zcela zrušit. 14 dní před vypršením testovacího webhostingu bude klientovi nabídnuta možnost převodu testovacího webhostingu na standardní webhostingový tarif. V případě, že uživatel této možnosti nevyužije dojde k zaparkování registrované .EU domény. Platnost registrace .EU domény je 1 rok. Registrovanou .EU doménu lze směřovat i na cízí DNS servery.