fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Provoz e-mailového serveru 2.2.2016

5

Vážení klienti,

jak jsme Vás již dnes informovali – na našem e-mailovém serveru docházelo ke zhoršené dostupnosti některých služeb. Problém byl zejména při použití webmailu – SMTP, POP3 a IMAP byl funkční, ale i zde docházelo k delším odezvám při doručování zpráv – cca 10-15 minut. Od 18 hodiny by situace měla být stabilizovaná a mail server funguje tak jak má. Nyní budeme nadále provádět další analýzu a ladění výkonu e-mailového serveru.

Děkujeme za pochopení.

  1. Roman Benes Roman Benes

    Dobrý den, situace není stabilizovaná stále dochází k problémům – 2.2.2016 23:41. Intenzivní problémy registruji a byly potvrzeny tech. podporou již 1.2.2016. Může se to stát (a stává se to všem), ale prosím nemlžit, komunikovat co nejvíce otevřeně. Děkuji.

  2. Petr Luska Petr Luska

    Úterý 3.2. dopoledne – opět mi nejde stáhnout pošta apod.

  3. Dobrý den Petře, omlouváme se za tento stav. Ani pro nás není uvedená situace příjemná – nejenom my, ale i naši dodavatelé na tom pracují s maximální prioritou. Máme zprávy od kolegů, že od 11 hodiny by situace měla být stabilnější nicméně není nadále vyřešena. Aktuálně ji analyzujeme s kolegy z Icewarpu a dalšími dodavateli. Vyřešení uvedených komplikací je pro nás maximální prioritou. Sledujte prosím naše sociální sítě – Facebook a Twitter, popř. blog kde se dozvíte aktuální informace. Děkujeme za pochopení, pěkný den.

  4. Dobrý den Romane, určitě nemlžíme a snažíme se komunikovat tak jak situace je. Komunikaci vedeme jak zde na blogu tak i na našich sociálních sítích – na Facebooku a na Twitteru. Co se týká dostupnosti e-mailového serveru ve večerních hodinách mělo být vše v pořádku. Dnes ráno a dopoledne jsme však zaznamenali další komplikace při dostupnosti e-mailového serveru. Máme zprávy od kolegů, že od 11 hodiny by situace měla být stabilnější nicméně není stále vyřešena. Aktuálně ji analyzujeme s kolegy z Icewarpu a dalšími dodavateli. Vyřešení uvedených komplikací je pro nás maximální prioritou. Pokud Vám služba nadále nefunguje tak jak má, kontaktujte nás prosím na e-mailu info@gigaserver.cz nebo telefonicky +420 774 151 730. Případně nám zde zanechte Vaše telefonní číslo a kolegové z podpory Vám zavolají. Pěkný den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *