fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Získejte .EU doménu zcela zdarma – pouze na www.gigaserver.cz

1

Stejně jako v minulých letech jsme pro Vás připravili opět akci .EU domén zdarma. Pouze s Gigaserver.cz máte možnost získat .EU doménu zcela zdarma – bez jakýchkoliv závazků. Podobnou akci jsme již realizovali v roce 2009 a v roce 2010 a byla velmi úspěšná.

Akce je platná od středy 30.5.2012 od 12:00 hodin do čtvrtka 31.5.2012 do 23:59 hodin. K dispozici bude celkem 450 domén, které máte možnost získat zdarma. Pokud bude tento počet domén využit před skončením kampaně – akce bude ukončena. Informace o počtu volných .EU domén zdarma se bude zobrazovat na úvodní stránce www.gigaserver.cz.

A jak na to? Stačí si v uvedeném časovém období prostřednictvím našich internetových stránek na adrese www.gigaserver.cz v obj. fomuláři objednat .EU doménu a získáte ji zcela zdarma. V případě, že požadujete registrovat pouze .EU doménu zdarma zvolte tarif parking. Pokud využijete některý z našich webhostingových tarifů – tento tarif bude účtován dle našich webhostingových programů, doménu .EU získáte zdarma. Doporučujeme tuto objednávku .EU domény zdarma a webhostingu uhradit ihned prostřednictvím platební karty nebo prostřednictvím služby Paypal – pouze tak budete mít možnost získat .EU doménu zdarma (doménu je nutné registrovat nejpozději do 31.5.2012 do 23:59 nebo v rámci prvních 450 ks domén, které jsou zdarma – v případě objednávky společně s webhostingem je pořadí určeno dle připsání platby).

Platnost registrace .EU domény je 1 rok. Registrovanou .EU doménu lze směřovat i na cízí DNS servery. Po provedení objednávky budou domény registrovány do 24 hodin. Jeden uživatel má možnost registrovat max. 1 .EU doménu. Gigaserver.cz si vyhrazuje právo registraci .EU domény v rámci promo akce  odmítnout a objednávku tak zcela zrušit.

V případě dotazů ohledně této akce nás kontaktujte na níže uvedených kontaktech:

telefon: +420 774 151 730 – NONSTOP HotLine
e-mail: info@gigaserver.cz
on-line chat: http://gigaserver.cz/chat
báze znalostí: http://kb.gigaserver.cz
blog: https://blog.gigaserver.cz
helpdesk: http://helpdesk.gigaserver.cz

Seonet Multimedia s.r.o.
Krnovská 233/135
747 07 Opava

telefon: +420 774 151 730
fax: +420 552 308 461
e-mail: info@seonet.cz
web: www.seonet.cz

Gigaserver.cz a Gigadesign.cz jsou obchodní značky pro služby poskytované společností Seonet Multimedia s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *