fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Získejte vstupenku do kina – GIGASERVER.CZ

0

Vážení klienti,

máme pro Vás pozvánku do kina na tento pátek a sobotu (29.6. – 30.6.2018). Stačí prostřednictvím našich webových stránek https://www.gigaserver.cz/ provést novou objednávku jakékoliv služby a pokud nám napíšete do poznámky objednávky „chci do kina“ tak Vám jako poděkování za Vaši objednávku obratem poštou zasíláme 1 voucher na vstupenku do multikina Cinestar. Voucher je  nutné využít nejpozději do soboty 30. června 2018.

Voucher Vám zašleme doporučenou zásilkou na adresu, která je uvedena v objednávce. Podmínkou pro využití akce je provést úhradu prostřednictvím bankovního převodu v rámci FIO Banky, prostřednictvím Paypalu nebo platební karty ještě tentýž den, kdy byla provedena objednávka. Platbu on-line je možné provést i prostřednictvím našeho platebního systému nebo proklikem v zaslané zálohové fakturaci.

Akce se vztahuje na objednávky provedené a uhrazené do 28.6.2018 do 14:00 hodin nebo do vyčerpání 30 ks voucheru. Poslední vouchery zašleme ve čtvrtek 28. června 2018 prostřednictvím České pošty doporučenou zásilkou a budeme doufat v to, že je Česká pošta následující pracovní den doručí 🙂 #dnespodatezitradodame

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *