fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Výpadky e-mailových služeb.

6

Dnes od ranních hodin dochází k přežování mailových serverů – to má za následek krátkodobou nedostupnost mail serveru nebo pomalé odezvy serveru. Situace vzniká z důvodů, že několik tisíc uživatelů zároveň stahuje nově synchronizovanou poštu do e-mailových klientů. Jedná se tak o stovky GB dat, které jsou ze serveru zároveň stahovány. Zároveň dochází při zpracování příchozí pošty ke zpozdění doručení těchto zpráv cca o 90 minut. V souvislosti s výše uvedeným dochází i k pomalé odezvě webmailu, popř. ke zobrazení chyby – připojení vypršelo. Odchozí pošta ze serveru odchází ihned bez zpoždění. Situace se postupně stabilizuje s tím, jak jednotliví uživatelé dokončují stažení zpráv v poštovním klientovi. Omlouváme se za vzniklé komplikace.

  1. Tomáš Havlíček Tomáš Havlíček

    Dobrý den přeji, kdy to bude opět funkční?? Klienti se již ptají, co se to děje a kdy budou moci na své emaily. Děkuji

  2. Ondřej Ondřej

    Dobrý den,
    kdy přibližně lze očekávat funkčnost webmailu? Nevím, jak ostatním, ale mě nefungují jiné složky než přijatá pošta, doručování mailů je stále s velkým zpožděním a jede to tedy hodně pomalu. (Firefox 12.0, 2.5.2012 od 07:00 dále)

    Díky za info o průběhu!

  3. Dobrý den,
    nemohu se dostat do emailu, je to velmí nepříjemné!!!!!!!!! Zajímalo by mne jak moc INTENZIVNE to řešíte? Mne mezitím stojí kšeft. A docela dost zdržují neustálé pokusy o přihlášení i diagnostiku stavu PC a internetu.
    JE TO NEPŘÍJEMNÉ!!!!!

  4. Martin Martin

    no, pochopenie ma pomaly prechadza. uz to trva prilis dlho…

  5. Smižík Smižík

    Dobrý den
    Je 4.5.2012 a v mém e-mailu je stále cosi v nepořádku.Nějaký nový vzhled či co a nemůžu najít adresář e-mail adres !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *