fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

USB disk zdarma pouze do 30/11/2011

2

Chtěli bychom Vás upozornit, že pouze do 30. listopadu 2011 máte možnost získat dárek při registraci nové .CZ domény – USB flash disk zdarma o kapacitě 1 GB. Pokud plánujete novou objednávku .CZ domény určitě ji proveďte co nejdříve.

V případě, ze do 31. listopadu 2011 provedete objednávku a následnou úhradu nové .CZ domény získáte k Vaší doméně USB Flash disk zdarma o kapacitě 1 GB. Podmínkou získaní USB Flash disku není nutná objednávka hostingového tarifu. Doména může byt objednána na tarif parking, který je zdarma a slouží k zaparkovaní Vaší nové .CZ domény. Za cenu 163 Kč bez DPH, což je cena registrace .CZ domény na 1 rok získáte nejen doménu, ale i USB Flash disk!

 
USB disk zdarma
 

USB Flash disk s kapacitou 1 GB můžete využít například na snadné přenášeni nebo zálohu Vašich dat a webových stránek. Dárek obdržíte poštou po uhrazeni registrace .CZ domény. Objednávku Vaší nové .CZ domény můžete provést na adrese https://www.gigaserver.cz/hosting-a-domeny/objednavka-sluzeb/

Další informace naleznete http://www.gigaserver.cz/domeny/cz-domena-a-usb-disk-zdarma/

  1. Tak již měsíc se těším na flash Gigaserver a pořád nic.

  2. Dobrý večer, v podmínkách akce je uvedeno, že USB disk je zaslán následující měsíc po registraci CZ domény. Vaše doména byla registrována 7.11.2011. Doména Vám bude zaslána tedy v prosinci. Předání dopravci proběhne v prvním nebo druhém prosincovém týdnu. Do týdne by pak měl být USB disk u vás. Děkujeme za registraci domény právě u nás.

    Podmínky akce naleznete zde http://www.gigaserver.cz/kampanUSB.pdf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *