fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

SSL certifikáty zdarma pro Vaši doménu – Certifikáty Let’s Encrypt jsou tu

5

Dokončili jsme pro naše zákazníky možnou aktivaci Let’s Encrypt certifikátu pro své domény. Možnou aktivaci prostřednictvím administrace postupně zpřístupňujeme všem našim zákazníkům. Potřebujete využívat Let’s Encrypt co nejdříve? Napište nám na info@gigaserver.cz a my Vám přednostně nastavení Let’s Encrypt certifikátu zpřístupníme přímo v administraci.

 

A co je vlatně Let’s Encrypt? Jedná se o certifikační autoritu, která má za cíl všem zdarma umožnit využití zabezpečeného spojení pro svou doménu – tzv. HTTPS. SSL certifikát je nasazen automatizovaně a zcela zdarma. Let’s Encrypt je možné nastavit na hlavní doméně a až na 98 vašich subdomén. Díky podpoře SNI na serveru, není nutné na každé doméně s certifikátem mít vyhrazenou IP adresu. Nevýhodou je nekompatibilita se staršími systémy a prohlížeči – například na Windows XP může prohlížeč zobrazovat návštěvníkům chybovou hlášku, že certifikát není důvěryhodný.

Let’s-Encrypt

 

  1. Tomas Tomas

    je to prístupné aj pre tých, čo majú svoj virtual server?
    respektíve je možná selekcia?
    jednej doméne pridelím – áno, druhej nie, tretej áno.. a pod? Ďakujem za odpoved.

  2. Dobrý den, přístupné to pro virtuální servery samozřejmě taky je. Pokud chcete mít možnost aktivace předčasně, tak nám prosím napište požadavek na info@gigaserver.cz s názvem domény.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *