fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Soutěžte s Gigaserver.cz o vstupenky do multikina nebo získejte nový Iphone 5.

4

Registrujte nebo prodlužujte .CZ domény u Gigaserver.cz a soutěžte o vstupenky do multikina nebo získejte nový Iphone 5.

V období od 5. listopadu 2012 do 16. prosince 2012 za každou novou registraci .CZ domény nebo prodloužení .CZ domény máte možnost každý den soutěžit o vstupenky do multikina Cinestar nebo Cinemacity dle Vašeho výběru nebo dokonce o mobilní telefony značky Apple Iphone 5 16 GB, Black.

Každý den slosujeme veškeré registrace a prodloužení .CZ domén v daném dni a každý den získá 5 klientů 2 poukazy do multikina Cinestar nebo Cinemacity dle Vašeho výběru.

A to ještě není vše – 19. listopadu, 3. prosince a 17. prosince 2012 vylosujeme celkem 3 klienty, kteří v uplynulém čtrnáctidenním období provedli novou registraci nebo prodloužení .CZ domény a ti obdrží nový mobilní telefon Apple Iphone 5 16 GB, Black.

Celkem tak pro Vás máme připraveno 420 ks vstupenek do multikina a 3 mobilní telefony Apple Iphone 5 16 GB, Black. Registrujte nebo prodlužujte doménu za cenu 125 Kč bez DPH na 1 rok! Pro zařazení do soutěže není nutné zakoupit webhostingový tarif!

Registrace .CZ domén mohou být provedeny jak prostřednictvím našeho objednávkového formuláře, tak i prostřednictvím subregistrátorského rozhraní na adrese https://domeny.gigaserver.cz. Do losování je registrace zařazena v den registrace .CZ domény nebo dnem samotného prodloužení .CZ domény u stávajících nebo nových klientů. CZ. doménu je možné prodloužit i v době, kdy doméně nekončí její předplacené období – stačí nás kontaktovat ohledně požadavku prodloužení .CZ domény prostřednictvím technické podpory. Zároveň do soutěže jsou zařazeny i transfery a následné prodloužení .CZ domény od jiných registrátorů.

Výherci soutěže budou zveřejněny každý den do 20:00 hodin na stránkách našeho blogu na adrese https://blog.gigaserver.cz/ a na Facebook profilu na adrese http://www.facebook.com/gigaserver

Úplná pravidla soutěže naleznete na adrese.

Vyhrajte Iphone5!

  1. Michal Vejborný Michal Vejborný

    Super 🙂 to se hned bude lépe registrovat

  2. Michale dobrý den, přejeme hodně štěstí první losování bude již zítra za dnešní registrace a prodloužení .CZ domén.

  3. Dobrý den,
    stačí v tomto termínu zaplatit fakturu na další rok u hostingu a registraci domény a to je vše nebo se nějak musím registrovat nebo dopsat poznámku do mailu? Děkuji

  4. Dobrý den Josefe, stačí zaplatit fakturaci kde se prodlužuje popř. registruje .CZ doména a do losování se zařadíte automaticky. Přejeme Vám hodně štěstí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *