fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Registrujte nebo prodlužte svou .CZ doménu a soutěžte o lístky do multikina Cinestar!

1

Hledáte plán na podzimní večer? A jste soutěživí? Jestli ano, tak pro Vás něco máme!

Rozhodli jsme se Vaši hravost podpořit a připravili jsme Vám soutěž, ve které můžete denně vyhrát 2 lístky do kina Cinestar.

V termínu od 21. listopadu 2017 do 10. prosince 2017 zaregistrujte novou nebo prodlužte stávající .CZ doménu a získejte odkaz na vědomostní kvíz týkající se zajímavých faktů o .CZ doméně, České Republice a o GIGASERVER.CZ.

soutez-gigaserver-cz

U soutěžní otázky naleznete vždy tři možnosti pro odpověď. Každý den odměníme 3 nejlepší soutěžící, kteří odpoví na nejvíce otázek správně a zároveň odpoví v nejrychlejším čase. Celkem tak rozdáme denně 6 vstupenek do multikina Cinestar.

Pokud jste se někdy rozhodovali nad pořízením domény s .CZ koncovkou, tak nejspíše nastal ten správný čas jít do toho. A účastnit se může samozřejmě i ten, kdo svou již existující .CZ doménu během soutěže prodlouží.

I když všichni většinou rádi na webech přeskakujeme dlouhá a nudná pravidla, ta naše byste si před vyplněním soutěžního kvízu přečíst měli, abyste se o případnou výhru nepřipravili. Odkaz na stránky s kvízem a pravidly obdržíte po potvrzení registrace či prodloužení .CZ domény.

Výherce budeme postupně vyhlašovat tady na našem blogu GIGASERVER.CZ.

Všem našim klientům bychom rádi popřáli hodně štěstí a doufáme, že Vám zpříjemníme sychravý podzim už jen poškádlením mozkových buněk.

Pro prodloužení domény kontaktujte prosím naši technickou podporu emailem na info@gigaserver.cz nebo nás můžete kontaktovat online chatem.

online_podpora

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *