fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Registrace expirovaných .CZ domén

0

Máte vybranou .CZ doménu, která brzy expiruje a požadujete ji ihned registrovat? Registraci můžete provést prostřednictvím naší služby speciálních registrací .CZ domén. Cena za takto registrovanou doménu je 163 Kč bez DPH + 100 Kč bez DPH příplatek speciální registrace. Pokud se registrace nepodaří – žádnou platbu Vám samozřejmě nebudeme účtovat.

Protože o doménu mohou mít zájem i jiní uživatelé, nemůžeme Vám garantovat, že registrace bude úspěšná. Službu stále monitorujeme a úspěšnost registrace se pohybuje okolo 75 % – samozřejmě vždy záleží na lukrativnosti domény, kterou požadujete registrovat ihned po expiraci domény. Čím více je doména lukrativní tím větší zájem o ni pochopitelně bude!

Seznam expirovaných .CZ domén s datem uvolnění domén naleznete na adrese http://www.gigaserver.cz/hosting-a-domeny/expirujici-domeny/

Systém pro registrace expirovaných domén naleznete na adrese https://domeny.gigaserver.cz/ – stačí se zaregistrovat, dobít kredit a pak již je pouze na Vás jakou doménu si vyberete…!

V případě, že nemáte zájem provádět registraci v subregistrátorském systému – doménu Vám můžeme registrovat i bez registrace v našem systému. Kontaktujte nás na info@gigaserver.cz ohledně tohoto požadavku.

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *