fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Registrace .EU domény za 29,- Kč pouze do 31. prosince 2020

2

Jedinečná akce pro registraci nové .EU domény

Pouze 31. prosince 2020 při registraci nové .EU domény na 1 rok a použití slevového kupónu EU-DOMENA-ZA-29 můžete využít zvýhodněnou cenu registrace se slevou 73 % z původní ceny. Cena nové registrace je 29,- Kč bez DPH 21 %. Objednávku je možné provést v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/domeny/overeni-dostupnosti-domen

Čeho se akce týká?

Při nové registraci .EU domény, použití slevového kupónu EU-DOMENA-ZA-29 v našem objednávkovém formuláři na www.gigaserver.cz a uhrazení platby nejpozději do půlnoci 31. prosince 2020 můžete využít akci zvýhodněné ceny .EU domény – 29,- Kč bez DPH na první rok registrace.

Objednávka

Proces objednávky je stejný, jako u klasické objednávky domény. Objednávku je možné provést na adrese https://bit.ly/objednavka-EU-domeny. Zvolíte si Vámi vybranou .EU doménu.

Vložíte výše uvedený slevový kupón: EU-DOMENA-ZA-29 a kliknete na aplikovat.

Cena v košíku se Vám automaticky sníží na akčních 29,- Kč bez DPH.

.EU doména

Evropská doména nejvyšší úrovně je označena zkratkou .EU a je určena pro registraci pro fyzické osoby a firmy působící v Evropské unie. Správcem Evropské domény je sdružení EURid, které administruje domény .EU prostřednictvím akreditovaných registrátorů. Naše společnost Seonet Multimedia s.r.o. je akreditovaným registratorem .EU domén.

Podmínky akce

Podmínkou je, aby platba za zálohovou fakturu byla připsána na náš účet nejpozději do 31. prosince 2020 do 23:50. Doporučujeme úhradu pomocí platební karty, nebo převodem prostřednictvím FIO banky, případně můžete použít platební metodu PayPal či okamžitou platbu (jaké banky okamžitou platbu podporují jsme psali v našem článku).

PS: Sledujte náš Facebook a Twitter, aby Vám neunikly další plánované akce a novinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *