fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přihlašte svůj web do soutěže – Web Awards 2018

0

Vážení klienti,

chtěli bychom Vám připomenout, že v příštím týdnu finišuje nominační část soutěže Web Awards 2018.

Jedná se o prestižní online soutěž. Je pro každého, kdo je hrdým majitelem eu. nebo .ею domény. V případě, že se do této kategorie neřadíte, ale už nějakou dobu o tom uvažujete, teď je ten pravý čas! A my Vám s tím rádi pomůžeme. Objednejte si novou .EU doménu v našem objednávkovém formuláři pouze za 109,- Kč bez DPH a umístěte na svou novou doménu .eu svůj webový projekt. Pořadatelé soutěže Web Awards 2018 si kladou za cíl zvýšit viditelnost inovativních a působivých domén .eu a .ею a samozřejmě odměnit toho nejlepšího!

Proč se soutěže účastnit? Že zaprášených diplomů máte doma na poličce hromadu?
Výhru Vám zaručit nemůžeme, ale slibujeme, že ztráta času to jednoznačně nebude! Co Vám tedy soutěž může přinést, i kdybyste nevyhráli?

• Zviditelníte svou webovou stránku a obohatíte svou důvěryhodnost – a to marketéři hledající nové tváře ke spolupráci mají rádi.
• A zařadíte-li se mezi 15 nejlepších nominovaných domén, dostanete možnost se účastnit gala večera Web Awards 2018 pořádaného v Bruselu 21. listopadu 2018.

Jak to všechno probíhá?
Nejlepší doménu do soutěže lze nominovat do 1. srpna 2018.
Každá nominovaná doména bude před oficiálním zařazením do nominovaných kontaktována – takže budete mít vše pod palcem a možnost sdílet to se všemi svými přáteli a kolegy. Jakmile bude doména oficiálně zařazena do nominovaných, může pro ni kdokoli hlasovat – čím více lidem to dáte na vědomí, tím samozřejmě lépe pro vás.

A poslední krok, než přejdeme do offline světa – z každé kategorie budou vybrány tři nejlepší domény a ty budou odhaleny 5. září. Výherci budou vyhlášeni 21. listopadu při jedinečném gala večeru Web Awards 2018 v Bruselu.

Webový projekt může nominovat kdokoliv, a to do následujících kategorií

Leaders – pro webové projekty, které představují zavedené národní podniky.
Rising Stars – pro webové projekty podniků start-up.
Laurels – pro webové projekty vzdělávacích institucí, charitativních organizací nebo pro jiné celoevropské projekty.
House of .EU – pro webové projekty na téma blogy, zpravodajství a média.
Better World – pro ekologické organizace a iniciativy, které se věnují zeleným projektům a životnímu prostředí.

A co vás čeká, když budete nejlepší?
• Stejně jako nejlepší sportovci, stojící na stupínku vítězů, i Vy se v případě výhry budete moci pyšnit trofejí a certifikátem.
• Společnost EURid Vám na míru Vaší doméně připraví propagační video.
• Získáte jedinečnou reklamní kampaň, o které se vám doteď nesnilo: dva měsíce budou Vaše webové stránky zdravit cestující na bruselském letišti.
• A abyste se mohli řádně svým úspěchem pochlubit, Web Awards 2018 vám poskytne tři různé formáty ikon, které budete moci přišpendlit na své webové stránky a na sociální sítě.

Vše, co potřebujete vědět kvůli přihlášení, najedete na webových stránkách Web Award 2018.

Jdete do toho? Pokračujte na https://webawards.eurid.eu/
A my Vám budeme držet palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *