fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přesun domén ze serveru s05 a s06

2

Z důvodu plánované aktualizace serveru dojde k převodu domén ze serveru s05 a s06 na jiný server. Převody domén na serveru budou zahájeny ve středu 18. května 2011 v nočních hodinách a budou probíhat do neděle 22. května 2011. Převody domén budou probíhat vždy prioritně v nočních hodinách mimo špičku.

Dovolte abychom Vás ubezpečili, ze při převodu domény nedojde k výpadku stránek – je vsak nutné zkontrolovat následující:

– databáze jsou odkazovány v konfiguračních souborech pouze na localhost
doména je směrovaná na naše servery prostřednictvím našich DNS záznamů (u domén, kde je registrátorem naše společnost je toto správné směrovaní nastaveno)

V případě, že doménu směrujete na naše servery prostřednictvím A záznamu, prosím kontaktujte nás ohledně odsouhlaseni terminu převodu Vaší domény na novy server.

Všichni vlastnici hostingových účtu, kterých se převod týká, jsou informováni prostřednictvím e-mailové zprávy.

  1. Od presunu domen na novy server mame problem – polovina nasich respondentu v diskuznim foru hlasi vypadky behem sesion az 20x !!! Dale pri zmene okna a naslednemu navratu se musi opet zalogovat, coz jim bere nervy a chut v nasem diskuznim foru setrvavat. Ma nekdo podobny problem a zna reseni ? Nebo je to chyba na strane Gigaserveru??? Help!

  2. Dobrý den,
    Váš dotaz jsme přijali dnes v 7:40 na e-mail technické podpory. Po přijetí e-mailu jsme Vám zaslali e-mail o potvrzení přijetí Vašeho požadavku a stavu řešení. Není tedy nutné zasílám znovu Váš dotaz jako komentář prostřednictvím našeho blogu. Budeme Vas kontaktovat prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *