fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Představujeme novou nabídku virtuálních serverů

1

Připravili jsme pro Vás novou nabídku virtuálních serverů – a to jak dedikovaných tak i managed serverů, které jsou včetně naší správy a administraceVirtuální server je složen ze základního modulu a v případě požadavku na vyšší výkon je možné server rozšířit o další modul. 

Základní modul obsahuje:

– výkon procesoru 512 Mhz
– pamět 512 MB RAM a
– kapacitu hardisku 20 GB

Modul pro rozříšení virtuálního serveru obsahuje:

– výkon procesoru 256 Mhz
– pamět 256 MB RAM a
– kapacitu hardisku 10 GB

Ceník virtuálních serveru je následující:

Ceny virtuálních serverů

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ceny uvedeny za 1 měsíc při platbě na rok. Při měsíční, čtvrtletní a pololetní fakturaci příplatek 10% z ceny.
K základnímu modulu je možné zakoupit neomezený počet modulů pro rozšíření a navýšení kapacity serveru. Virtuální server nabízíme v dedikované variantě nebo v managed variantě.

U dedikované varianty je v základu zdarma instalován operační systém Linux (verze dle Vašeho požadavku) nebo Windows. Kompletní správa dedikovaného serveru je pouze na Vás – jsou zde tedy nutné určité znalosti Linuxu, popř. Windows ohledně správy serveru. U managed varianty získáváte administraci správy hostingových služeb a naši správu serveru. Managed varianta je vhodná např. pro správu webhostingu pro Vaše zákazníky – Vaši zákazníci mohou spravovat server prostřednictvím administrace. Administrace může obsahovat grafická loga a symboly Vaší společnosti a je nasazena na Vámi zvolené doméně.

Z důvodů dokončování administrace pro managed variantu, bude managed virtuální server k dispozici pro naše zákazníky od srpna 2012.

Celé řešení virtualizace je postaveno na nejlepším virtualizačním software VmWare s nastavením režimu vysoké dostupnosti (HA, High Availability virtualizace). Celé řešení je redudantní. To znamená, že v případě výpadku jednoho fyzického serveru se dokaží virtuální stroje automaticky během chvíle přesunout na jiné stroje v rámci celé farmy. Zátěž se rozloží dle potřeby sama. Další informace ohledně technologie, kterou využíváme najdete na adrese http://www.gigaserver.cz/vlastni-server/virtualni-server/

Kompletní cenu konfigurace můžete ověřit na adrese http://www.gigaserver.cz/vlastni-server/virtualni-server/objednavka-sluzeb/ kde je možné provést i objednávku virtuálního serveru. Provoz serveru je bez smluvních závazků, kdykoliv je možné provést navýšení nebo snížení výkonu virtuálního serveru – stačí nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adrese info@gigaserver.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *