fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Plánovaný restart našich webhostingových serverů

2

Vážení klienti,

v pátek 2.6.2017 Vám doporučujeme dát si před spaním například teplé mléko s medem, abyste s klidem zaspali plánovaný restart a aktualizaci našich serverů, na kterých běží Vaše webhostingové služby a služby virtuálních serverů.

Nebojte, nejedná se o nic závažného – prostě i servery si potřebují na chvilku oddychnout a orazit – vždyť některé mají uptime i 300 dní v kuse. Servery aktualizujeme a záplatujeme pravidelně a tato plánovaná aktualizace si žádá restart. Bezpečnost je u nás vždy na prvním místě, takže jdeme do toho. Celá ta akce nebude trvat déle než 15 minut. Možná to stihneme i dříve. Navíc ji provedeme v nočních hodinách, (mezi 1:00 a 3:00 hodnou ranní) když budete hajat, aby Vás to minimálně rušilo od práce.

Děkujeme Vám za Vaše pochopení a zároveň Vám slibujeme, že až se ráno probudíte, tak servery zase budou běžet tak, jak jste zvyklí, a budou rychlejší a bezpečnější. A kdyby se cokoliv dělo, tak nám prostě zavolejte nebo napište na naši hotline, která je tu pro Vás nonstop 24 hodin denně.

Váš GIGASERVER team.

aktualizace-serveru

  1. Tomas Tomas

    Držím palce 🙂

  2. Evča Lapuníková Evča Lapuníková

    Děkujeme 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *