fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nutná odstávka e-mailových služeb – 15. ledna 2019 13:45 – 14:00

1

Vážení klienti,

jak jsme Vás informovali v minulém článku, v posledních dnech jsme řešili zhoršenou dostupnost a funkčnost webmail rozhraní, které je k dispozici na adrese https://mail.gigaserver.cz.

Protože se našemu dodavateli společností Icewarp nepodařilo vyřešit veškeré reportované chyby, rozhodli jsme se pro okamžitý downgrade (vrácení na předchozí verzi) software, který jsme v minulosti na e-mailovém serveru používali. Zároveň jsme se rozhodli tuto změnu nasadit ihned a proto v současné době nejsou e-mailové služby dostupné. Očekáváme, že budou plně k dispozici do 15 minut tzn. služby nebudou dostupné od 13:45 do 14:00 hod.

V tomto časovém intervalu není dostupný Webmail, IMAP, POP3 a SMTP server. Příchozí pošta směřovaná do e-mailových schránek klientů bude doručena po dokončení odstávky.

Omlouváme se za případné potíže. Uvedená aktualizace nám pomůže poskytovat kvalitnější služby pro naše klienty. V čase odstávky si můžete prohlédnout náš Twitter, nebo Facebook.

  1. […] v minulých dnech jsme Vás informovali o komplikcích s naším e-mailovým serverem. Jednalo se hlavně o komplikace při použití našeho webmail rozhraní pro správu e-mailové pošty prostřednictvím webového prohlížeče. Jak jsme Vás informovali v předchozí zprávě, včera 15. ledna 2020 jsme byli nuceni provést downgrade nestabilní verze. O této akci jsme Vás informovali v článku Nutná odstávka e-mailových služeb – 15. ledna 2019 13:45 – 14:… […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *