fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nasazujeme novou administraci webhostingu a nové webhostingové servery

1

Možná si ještě pamatujete, že jsme Vám v březnu 2012 oznamovali informaci ohledně vývoje nové administrace hostingu. Nyní je nová administrace připravena k nasazení na ostrý provozadministraci jsme otestovali jak interně tak i s našimi uživateli v rámci veřejného testování. Protože je pro nás bezpečnost Vašich dat velmi důležitá nová administrace prošla úspěšně i bezpečnostními auditem, který byl prováděn externí společností. V souvislosti s nasazením nové administrace bude docházet k zakládání webhostingových tarifu na novém hardware, který jsme Vám již představovali. Nový hardware ve spojení s novou administrací zajistí vysoce stabilní a výkonné funkční prostředí pro provoz webhostingových služeb.

Od 2. ledna 2013 budou veškeré nové objednávky webhostingu nasměrovány do nové administrace webhostingu a na nové hardwarové řešení. Stávající klienti budou postupně do nové administrace a na nový hardware převáděni – před samotným převodem do nové administrace Vás budeme předem kontaktovat. V případě, že požadujete přednostní převod stávajícího webhostingu do nové administrace kontaktujte nás prostřednictvím technické podpory na e-mailu info@gigaserver.cz

Rozdíly mezi stávající a novou administrací naleznete v našem článku ve znalostní bázi. Nová administrace nám zároveň přináší další možnosti úprav a dalšího vylepšení v čemž hodláme nadále intenzivně pokračovat – již nyní máme podklady k dalšímu vylepšení správy webhostingu.

Administraci a nový webhosting si můžete již dnes vyzkoušet prostřednictvím testovacích účtů na adrese www.vyzkousej.net Budeme velmi rádi za Vaše připomínky a požadavky na změny k nové administraci hostingu.

  1. […] programu pro testování a reportování nově připravovaného hostingového řešení. Nyní je toto testování ukončeno a je čas odměnit aktivní testery, kteří nám při testování velmi pomohli. Původně jsme […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *