fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Hledáme testery webhostingu a administrace – získejte webhosting zdarma!

1

Připravujeme nový systém webhostingu a novou administraci pro služby webhostingu. Hledáme proto aktivní testery, kterým věnujeme webhosting na 1 rok zdarma o kapacitě 5 gb – na oplátku potřebujeme Vaši zpětnou vazbu na systém administrace a kvalitu webhostingu. 

Každý tester, kterého vybereme od nás získá webhosting na 1 rok zdarma. Ten nejaktivnější tester od kterého získáme nejvíce připomínek, poznámek a doporučení jak naše připravované služby vylepšit od nás obdrží mobilní telefon HTC Desire C zcela zdarma. Staňte se tak součástí vývojového týmu naší společnosti!

Jediným naším požadavkem je Vaše aktivní účast při testování. Pokud si myslíte, že splňujete tento náš požadavek registrujte se prostřednictvím web fóra na adrese http://testuju.gigaserver.cz a vytvořte nový příspěvek s požadavkem na aktivaci služby, uveďte zda se jedná o nový nebo existující projekt a zároveň uveďte jaký budete využívat redakční systém. Nezapomeňte uvést www adresu domény, která by měla být na serveru umístěna.
Budeme Vás následně kontaktovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *