fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

GDPR – nové obchodní podmínky a zpracovatelská smlouva

0

Vážení klienti,

v souvislosti s nařízením GDPR (General Data Protection Regulation) bychom Vás chtěli informovat o vyhlášení nové verze našich obchodních podmínek. Tyto obchodní podmínky obsahují zpracovatelskou smlouvu a zároveň obsahují upřesnění při využívání našich služeb. Nové obchodní podmínky vstupují v platnost pro stávající zákazníky od 6. července 2018 abyste měli čas se s nimi dostatečně seznámit. Pro nové zákazníky vstupují obchodní podmínky s platností od 25. května 2018.

 

 

Zpracovatelská smlouva

V případě, že vyžadujete v rámci svého webového projektu zpracovatelskou smlouvu, je možné pro tyto případy akceptovat v administraci hostingových služeb nové obchodní podmínky např. k dnešnímu datu a obchodní podmínky včetně zpracovatelské smlouvy se Vám nabídnou k tisku přímo v administraci hostingových služeb. Nové obchodní podmínky lze akceptovat v administraci hostingových služeb v sekci dokumenty.

Nové obchodní podmínky naleznete na našich webových stránkách na adrese https://www.gigaserver.cz/VOP_20180706.pdf

V případě, že zpracovatelskou smlouvu nevyžadujete – není nutné provádět žádnou akci a na nové obchodní podmínky přejde Váš hostingový účet nejpozději od 6. července 2018.

Zároveň bychom Vám jako našem stávajícímu zákazníkovi rádi představili dokument Zásady zpracování osobních údajů, kde se dozvíte, jak v naší společnosti zpracováváme osobní údaje našich zákazníků. Dokument naleznete na adrese https://www.gigaserver.cz/ZZOU_V1.pdf

V případě Vašich dotazů náš neváhejte kontaktovat na e-mailu info@gigaserver.cz, kde Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *