fbpx Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

.EU doména zdarma pouze na Gigaserver.cz

9

Připravili jsme pro Vás opět speciální promo akci. Rozdáme Vám 500 .EU domén zcela zdarma včetně webhostingoveho tarifu na zkoušku!

A jak na to? Stačí si 1. prosince 2010 od 8:00 do 23:59 hodin objednat prostřednictvím našich stránek novou registraci .EU domeny a vybrat si webhostingovy tarif s názvem „.EU PROMO“. Tento testovací webhostingový tarif je pro Vás naprosto zdarma do konce roku 2010 včetně domeny na první rok registrace.

.EU doména zdarma však platí pro prvních 500 objednávek. Na internetových stránkách Gigaserver.cz bude v průběhu dne zobrazován počet domén, které je ještě možné registrovat zdarma v rámci „EU PROMO“ akce.

Po provedení objednávky budou domény registrovány do 24 hodin. Jeden uživatel má možnost registrovat max. 2 .EU domény. Gigaserver.cz si vyhrazuje právo registraci .EU domény v rámci promo akce  odmítnout a objednávku tak zcela zrušit. 14 dní před vypršením testovacího webhostingu bude klientovi nabídnuta možnost převodu testovacího webhostingu na standardní webhostingový tarif. V případě, že uživatel této možnosti nevyužije dojde k zaparkování registrované .EU domény. Platnost registrace .EU domény je 1 rok. Registrovanou .EU doménu lze směřovat i na cízí DNS servery.

  1. Velikost hostingu Velikost hostingu

    Jedná se o tarif smart 15 mb?

  2. Dobrý den, ano PROMO tarif je 15 mb tarif Smart.

  3. Velikost hostingu Velikost hostingu

    Děkuji moc za info…na ozkoušení drupalu nebo joomly to tedy asi není že?

  4. napiste nam na info@gigaserver.cz nazev domeny a odvolejte se na tuto komunikaci na blogu a prostor Vam navysime – dekuji

  5. erkil erkil

    Dobrý den,
    chci se zeptat, jak je to s tou podmínkou, že platba musí dorazit do 2.12.2010? Objednal jsem si doménu a nedorazila mi faktura, pouze přihlašovací údaje.

  6. Dobrý den,

    abychom Vám mohli poskytnout zvýhodněnou cenu na .EU doménu (mimo akce .EU doména zdarma) tak požadujeme abychom prijali platbu do 2.12.2010. Napište nam prosím na info@gigaserver.cz jméno domény, které jste objednával a na kterou jste neobdržel fakturaci. Situaci prověříme.

  7. Ann Ann

    Dobrý den,
    kdy hodláte ty domény začít registrovat. Akce měla platit jen 1.12., ale teď se dívám, že je stále platná.

  8. Dobrý den,

    domény jsou již poslány k registraci a většina je již registrována (vzhledem k vysokému počtu trvá než to zpracuje registrátor). Akci jsme nechali doběhnout z důvodu zůstatku několika domén. Bude zrušena dnes o půlnoci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *