BLOG GIGASERVER.CZ

Cyber Monday 2021 s GIGASERVER.CZ – slevy až 94 procent pokračují

Po úspěšném Black Friday, o kterém jsme Vás informovali dříve, nabízíme pokračování úžasných slev i v rámci Cyber Monday.

 

Jedinečné slevy až 94 %

Kromě toho, že aktuálně rozdáváme tři stovky na naše služby soutěžíme každý den o 2 vstupenky do kina, jsme si pro Vás připravili slevové kupóny pro dnešní den Cyber Monday. Nakupte si zvýhodněnou doménu, webhosting nebo virtuální server se slevou až 94 %.

Slevy na domény

Potřebujete novou doménu pro své webové stránky? Připravili jsme pro Vás slevové kupóny pro novou registraci na následující domény:

Slevy na webhostingové tarify

Potřebujete pro svou doménu nový webhostingový tarif? Nejlepší čas je zakoupit ho právě nyní a s pořádnou slevou.

Co je tarif EXRA?

Tarif EXTRA je určen pro náročnější zákazníky. Hostingový balíček Extra je výjimečný tím, že můžete využívat až 10 GB prostor pro svá data na FTP a MySQL serveru a co je nejlepší – neomezený prostor pro Vaše e-mailová data. Pokud nebudete se službou balíčku Extra spokojeni, tak nás stačí do 14 dnů od aktivace tarifu Extra kontaktovat a vrátíme Vám Vaši platbu.

 

Slevy na virtuální managed a dedikované servery

Máte e-shop, blog nebo jiný náročnější projekt. Potřebujete výkon pouze pro Vaši doménu? Můžete mít buď server managed, což znamená, že se o veškerou správu a administraci postará náš zkušený IT tým, nebo dedikovaný server, kde bude veškerá péče o server na vaší straně.

Standardní cena dedikovaného virtuálního serveru o konfiguraci 1vCPU, 3 GB RAM, 40 GB HDD je 278,- Kč měsíčně bez DPH. S použitím kupónu CM-VPS-SLEVA-33 můžete získat slevu 92,- Kč měsíčně!

Kupón použijte v našem objednávkovém formuláři na adrese https://www.gigaserver.cz/hosting-a-domeny/objednavka-sluzeb/

 

Podmínky akce

Podmínkou uplatnění akční nabídky je připsání platby za výzvu k platbě do neděle 5. prosince 2021 do 23:59 hodin. Doporučujeme úhradu pomocí platební karty, nebo převodem z banky FIO, případně můžete použít platební metodu PayPal.

Kupóny jsou platné do neděle 5. prosince 2021 do 23:59 hodin.

PS: Sledujte náš Facebook a Twitter, aby Vám neunikly další plánované akce a novinky.